Pure Keukens

pure-keukensPure is een Nederlandse kwaliteitskeuken die uitsluitend te koop is bij uw regionale keukenspeciaalzaak. Door fabrikant Keller ontwikkeld als het huismerk van de echte specialist en met modellen die speciaal voor de Nederlandse markt zijn ontworpen.

pure1 pure2

Pure Keukens

Met Pure weet u wat u krijgt. En dat past bij de hedendaagse consument. Keukens zijn er in veel soorten en met Pure kunnen we exact de verschillen laten zien tussen alle materiaalkeuzes. Wij adviseren en ú bepaalt, zo simpel is het. Daarnaast biedt Pure met het overzichtelijke assortiment een betaalbare maatwerkoplossing voor alle keukenwensen. Zelf een complete keuken met FSC keurmerk is geen probleem. Bij een Pure keuken hoort ook een eerlijk en degelijk advies. Daarom is Pure alleen verkrijgbaar bij geselecteerde keukenspeciaalzaken waar u persoonlijk advies krijgt.

Waar u stap voor stap door de enorme hoeveelheid mogelijkheden geleid wordt. Waar u niet onder druk wordt gezet om uw handtekening te zetten onder een “nu of nooit” aanbieding. Waar men u helpt met het maken van de juiste keuzes die uiteindelijk leiden tot uw ideale keuken. Geen loze beloftes, maar een professioneel advies en een zorgvuldige begeleiding. Pure biedt een uitgebreid, eigentijds programma waarmee u uw keuken kunt samenstellen naar uw persoonlijke wensen en smaak. Compleet met A-merk apparatuur en werkbladen. En de prijs is zeer concurrerend. Met onze transparante offertes krijgt u gelijk een eerlijke eindprijs. Zonder verrassingen achteraf compleet uitgewerkt inclusief montage, aansluiten van apparaten.

De keukencollectie

Een uitgebreide collectie eigentijdse modellen in elke stijl. -Vlakke fronten, fronten met kader, greeploos of met (ingelegde) grepen. -Frontafwerkingen in melamine, folie, polygloss, echt hout, houtfineer, zijdeglanslak en structuurlak – Alle fronten zijn overzichtelijk in groot formaat op de Pure Color Wand te bekijken. De modellen worden continu aangepast aan de laatste trends, waarbij gevarieerd kan worden van moderne strakke hoogglans keukens tot modern landelijke keukens met rustieke uitstraling.

pure-keuken-inspiratie-wand


De kleuren pure-kleuren

  • Basiskleuren
    Het Pure Colour System bestaat uit zuivere basiskleuren zowel mat als hoogglans verkrijgbaar
  • 21 hout-tinten
  • 2 houtrepro’s hoogglans
  • Diverse modellen in echt hout en houtfineer. Naturel of gelakt met nerf.

Een Pure keuken past binnen elk budget en is verrassend betaalbaar met als extra de persoonlijke service van uw keukenspecialist.